مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه گفت: برندا فلورز کارشناس تسلیحاتی کمیته بینالمللی صلیب و نمایندگان سازمان امداد و نجات از مکانهای نظامی متروکه جنگ در مناطق آلوده به مین این استان بازدید کردند.
محمدباقر محمدی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار کرد: خانم برندا فلورز کارشناس تسلیحاتی کمیته بینالمللی صلیب و نمایندگان سازمان امداد و نجات از مکانی که حاوی مهمات به جا مانده از جنگ که قربانی گرفته بودند و سنگرهای نظامیکه در مواقع حضور کاروانهای راهیان نور به شمار میرفتند، بازدید کرد.
وی افزود: آموزش و آگاهیرسانی مردم در استانهای مرزی گامی موثر در پیشگیری از انفجار مین بوده که این امر مهم توسط مربیان آموزش دیده و توانمند جمعیت هلال احمر کرمانشاه در سطح شهر و روستا در حال برگزاری است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه اضافه کرد: با توجه به گذشت چندین سال از جنگ تحمیلی، همچنان عوارض ناشی از مین و مهمات منفجر نشده برای خانواده شهدا و جانبازان ادامه دارد.
وی گفت: با توجه به اینکه کرمانشاه یکی از استانهای مرزی کشور و جزو استانهای آلوده به مین است، به دلیل همجواری با کشور عراق، همچنان بعد از جنگ نیز با این عارضه بیشتر درگیر بوده و اکنون با گذشت چندین سال از جنگ، به واسطه عوامل طبیعی و جابجا شدن مهمات منفجر نشده عوارض ناخوشایندی را همچنان به همراه دارد چرا که مدل دشمنی که در ذات مین است را نمیتوان پیشبینی کرد.
محمدی اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه، با حس مسؤولیت و حس بشردوستانهای که دارد در طی برگزاری برنامهها و حمایتهای مختلف با همکاری کمیته بینالمللی صلیب سرخ در تهران، جهت ارائه آموزش های لازم در این زمینه به صورت داوطلبانه گامهای موثری برداشته و در مناطق مختلف بهخصوص شهرستانهای آلوده به مین، آموزشهای لازم جهت آگاهیرسانی خطرات مین را توسط مربیان و رابطین آموزشی برای عموم مردم ارائه کرده و همچنین امید است که در هیچ روستا و شهری شاهد صدای دلخراش انفجار مین نباشیم و صدای خنده و زمزه کودکان شنیده شود.
وی تصریح کرد: هدف از برگزاری این پروژه، پاسخ به بعضی آثار به جا مانده از جنگ در کشور است که در ۵ استان غربی کشور، در حوزه بحث مین و بحث آگاهیرسانی از این خطرات، توسط مربیان و رابطین مین، براساس سرفصلهای تدوین شده، آموزشها به همراه وسایل کمک آموزشی، پوستر، بروشور و لوازمالتحریر به جوامع هدف ارائه شد.
محمدی خاطرنشان کرد: در طرح مین، آموزشهای لازم در گروههای سنی و با بیانی رسا ارائه میشود که ارتباط مربیان با جامعه هدف نیز موثر است و امید است با برنامهریزی و هماهنگیهای بیشتری بتوانیم این طرح را در سالهای آتی برگزار کنیم.
پایان پیام/پ